oNS vERHAAL

Welkom bij ‘Uw Trappen Specialist’, gevestigd in Deventer, maar actief in heel Nederland! Met onze volledige specialisatie in traprenovaties en meer dan 5 jaar ervaring hebben we al duizenden trappen omgetoverd. Of je nu in Groningen of Maastricht woont, wij staan klaar om ook jouw trap te vernieuwen!

5 geleden alleen begonnen

Uw Trappen Specialist is 5 jaar geleden begonnen als het avontuur van één persoon met alleen een oude bus en een grote liefde voor goed werk. Sindsdien zijn we enorm gegroeid en hebben we al meer dan 5000 trappen opgeknapt. We zijn klein begonnen, maar nu hebben we een super team dat echt alles weet van trappen opknappen.

We zijn niet zomaar een bedrijf, we zijn een bekende naam geworden in Deventer en omgeving. Mensen kennen ons van onze goede kwaliteit en omdat onze klanten blij zijn met ons werk. We zijn trots op hoe ver we zijn gekomen en het is dankzij jouw vertrouwen in ons. We kunnen niet wachten om nog meer trappen mooi te maken en jouw droomtrap te realiseren!

5077+

Voltooide projecten

4+

Medewerkers

Wij zijn Uw Trappen Specialist

Bij Uw Trappen Specialist zijn we enorm trots op de traprenovatieprojecten die we hebben voltooid. Van knusse familiehuizen tot imposante bedrijfspanden, onze projecten laten ons vakmanschap, onze toewijding en onze aandacht voor details zien. Elke traprenovatie is voor ons een speciale kans om onze vaardigheden en creativiteit te laten zien. We pakken elk project met dezelfde zorg en passie aan, ongeacht de omvang.

In onze portfolio vind je een breed scala aan traprenovaties, uitgevoerd met de hoogste kwaliteitsstandaarden. Het resultaat? Tevreden klanten en trappen die schitteren, waardoor de hele ruimte een nieuwe uitstraling en energie krijgt.

Neem gerust een kijkje bij onze eerdere projecten en ontdek zelf hoe Uw Trappen Specialist een verschil kan maken in jouw ruimte.

Onze projecten

Uw Trappen Specialist, gevestigd in Deventer, is niet zomaar een bedrijf dat traprenovaties uitvoert; het is een enthousiast team van experts die hun passie en kennis voor dit specifieke vakgebied delen. Onze ervaren groep staat klaar om elk traprenovatieproject, groot of klein, met nauwkeurigheid en toewijding te benaderen. Hoewel we gespecialiseerd zijn in traprenovaties, bieden we ook een scala aan aanvullende diensten, zoals het leggen van PVC vloeren, stukwerk, en nog veel meer.

Wij begrijpen dat elke trap in elk huis of bedrijfspand uniek is. Daarom zetten we ons in voor een aanpak op maat, afgestemd op jouw persoonlijke stijl, behoeften en budget. Bij Uw Trappen Specialist draait alles om vakmanschap en klanttevredenheid. Onze groeiende lijst van tevreden klanten in en rond Deventer is een bewijs van onze inzet en toewijding aan elk project.

Veelgestelde vragen

Ons team bestaat uit 4 deskundige en traprenovatie specialisten, Timmermannen en schilders, klaar om elk project aan te pakken, groot of klein.

Ons Traprenovatiebedrijf in Deventer bedient klanten in Deventer, Apeldoorn, Zutphen en omliggende gebieden maar ook in de rest van Nederland!

Voor kleinere projecten kunnen we meestal op korte termijn beginnen. Bij grotere projecten werken we nauw samen met de klant om een geschikt tijdschema op te stellen dat aan hun behoeften voldoet.

Ja, we kunnen werken op basis van uurloon. Dit kan vooral handig zijn voor kleinere projecten of specifieke taken die een flexibele aanpak vereisen.

Absoluut! Of je nu een groot of klein project hebt, we staan klaar om je te helpen. Elk project is belangrijk voor ons en we streven naar de hoogste kwaliteit, ongeacht de omvang van het werk.

Telefoon:
06-38613324

E-mail: info@uwtrappenspecialist.nl

Neem contact op

Heb je vragen? Wil je met ons praten? Bel of mail ons. We helpen je graag!