Traprenovatie specialist

 • Binnen 1 dag is jouw trap als nieuw
 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • tot 20 jaar garantie
 • Ruime collectie materialen
 • Advies aan huis 

Het beste Traprenovatie bedrijf in Nederland

Bij Uw Trappen Specialist krijg je topklasse traprenovaties met extra’s die je nergens anders vindt! Kijk welke 5 beloftes we voor je in petto hebben:

Ruime Keuze Materialen: Wij brengen de winkel naar jou! Kies uit hout, laminaat, tapijt, staal, beton, leer, en natuursteen. Onze leveranciers zijn de beste, en we komen langs met voorbeelden.

Deskundig Advies Thuis: Onze experts komen bij jou thuis voor advies en meting. Je krijgt van ons een vrijblijvende offerte die echt scherp is.

Tot 15 Jaar Garantie: We staan achter ons werk. Gaat er iets mis binnen 15 jaar? Geen zorgen, wij fixen het.

Niet Goed, Geld Terug: We zijn zo zeker dat je blij zult zijn met ons werk, dat we je geld teruggeven als je toch niet tevreden bent.

 

Onze vakmensen garanderen een geweldig resultaat!

 1. Advies Dat Bij Jou Past: Wij luisteren naar wat jij wilt. Ons team geeft advies dat helemaal aansluit op jouw huis en stijl. Jij kiest, en wij helpen met slimme ideeën.

 2. Altijd Duidelijk en Snel in Contact: Geen wachttijden of onduidelijke antwoorden. Wij praten duidelijk en reageren snel. Zo weet je altijd precies waar je aan toe bent.

 3. Jouw Trap Klaar in 1 Dag: Geen wekenlang gedoe. Onze vakmensen fixen jouw trap in slechts één dag. Zo kan jij snel weer genieten van je vernieuwde trap.

Bij ons staat jouw tevredenheid voorop. Laat ons je helpen om je trap te transformeren!”

Slechts een kleine selectie uit onze stijlen

We bieden traprenovaties in diverse soorten en maten voor grote en kleine budgetten. 

6319e77579c5526ef813e61c_Urban Modern

Urban Modern

6319e77579c55270dc13e616_Warm Huiselijk

Huiselijk Warm

6319e77579c552a36013e618_Cottage (1)

Cottage houtlook

6319e77579c552a92513e62a_Industrieel (2)

Industrieel

6319e77579c552499613e62c_Scandinavisch (1)

Scandinavisch Wit

IMG_1491

Led spots

Telefoon:
06-38613324

E-mail: info@uwtrappenspecialist.nl

Benieuwd of wij jouw trap ook een luxe make-over kunnen geven?

Vul je gegevens hieronder in en ontvang gratis en vrijblijvend meer informatie.

Jouw Trap, Jouw Stijl: Ontdek Onze Uitgebreide Materiaalkeuzes

Bij het renoveren van je trap wil je dat alles perfect is. Daarom bieden we een breed scala aan materialen, zodat jouw trap perfect past bij jouw interieur. Ontdek wat we te bieden hebben:

 1. Diversiteit in Materialen: Kies uit een rijke selectie van hout, laminaat, tapijt, staal, beton, leer, en natuursteen. Wat je stijl ook is, wij hebben het perfecte materiaal voor jouw trap.

 2. Kwaliteit van Top Leveranciers: We werken alleen met de beste leveranciers. Dit betekent dat je altijd de hoogste kwaliteit materialen krijgt, duurzaam en mooi.

 3. Advies en Voorbeelden Aan Huis: We maken het kiezen makkelijk. Onze experts komen naar jou toe met samples en voorbeelden, zodat je precies ziet hoe het materiaal er in jouw huis uit zal zien.

Laat ons je helpen om de ideale trap te creëren die naadloos aansluit bij jouw thuis!

Veelgestelde vragen

Ons team bestaat uit 4 deskundige en traprenovatie specialisten, Timmermannen en schilders, klaar om elk project aan te pakken, groot of klein.

Omdat de kosten van een traprenovatie afhangt van de trap, de materiaalkeuze en arbeidsuren kunnen we geen vaste prijzen geven. We bieden al complete traprenovaties aan vanaf €2.000,- en zijn daarmee zeer scherp geprijst ten opzichte van de concurrentie en we bieden hiervoor absolute topkwaliteit. Voor een exacte prijs vragen we je om een offerte aan te vragen voor een vrijblijvende bezichtiging.

Ons schildersbedrijf in Deventer bedient klanten in Deventer, Apeldoorn, Zutphen en omliggende gebieden maar ook in de rest van Nederland!

Voor kleinere projecten kunnen we meestal op korte termijn beginnen. Bij grotere projecten werken we nauw samen met de klant om een geschikt tijdschema op te stellen dat aan hun behoeften voldoet.

Ja, we kunnen werken op basis van uurloon. Dit kan vooral handig zijn voor kleinere projecten of specifieke taken die een flexibele aanpak vereisen.

Absoluut! Of je nu een groot of klein project hebt, we staan klaar om je te helpen. Elk project is belangrijk voor ons en we streven naar de hoogste kwaliteit, ongeacht de omvang van het werk.

Telefoon:
06-38613324

E-mail: info@uwtrappenspecialist.nl

Benieuwd of wij jouw trap ook een luxe make-over kunnen geven?

Vul je gegevens hieronder in en ontvang gratis en vrijblijvend meer informatie.